HydroProt: Hydrolyserte fiskeproteinpiller.

 

I denne artikkelen får du informasjon om:

  • Hva er HydroProt?
  • Hvorfor er fiskeprotein så bra for oss?
  • Hvordan du kan prøve HydroProt i 30 dager til halv pris.

 


Prøv HydroProt i 30 dager til halv pris.

Du betaler kun 125,- Porto/ekspedisjon er inkludert.

FORNAVN: Fyll inn fornavn
ETTERNAVN: Fyll inn etternavn
FØDSELSDATO: Fyll inn din fødselsdato
GATEADRESSE: Fyll inn din adresse
POSTNUMMER: Fyll inn postnummer Feil i postnummer Postnummer er 4 siffer
STED: Fyll inn sted
E-POST: Fyll inn epost Eposten er feil
TELEFON: Fyll inn telefonnummer Telefonnummeret er feil Telefonnummer er 8 siffer

Ja takk, jeg vil bestille et Hydroprot-abonnement uten bindingstid til kr 125,- porto inkludert for første forsendelse, som dekker 1 måneds forbruk. Påfølgende forsendelser kommer annenhver måned, og koster kr 498,- porto inkludert. Leveringstiden er normalt 1-2 uker fra bestilling. Tilbudet gjelder kun nye kunder. Frist for å si opp abonnementet er 16 dager etter fakturadato på mottatte prøvepakkerpakker, og 50 dager etter fakturadato på mottatte abonnementspakker. Jeg bekrefter at jeg er over 18 år og, har godtatt avtalevilkårene.

Norsk laks som råvare!

Fiskeproteinet i HydroProt kommer fra norsk laks, og er av ypperste kvalitet, laget av fiskekjøtt, ikke av bein og annet avfal som brukes i vanlig fiskemel. Vi er svært stolte av å ha klart å løse utfordringene med å utvikle HydroProt, og håper du vil prøve vårt produkt.Lakseproteinet som brukes i Hydroprot har vunnet den europeiske helsekostprisen «Årets ingrediens» innen kategorien vektkontroll.

Det var nok denne placebo-kontrollerte studien som ble publisert i 2016, som viser at lakseprotein-hydrolysat kan være et viktig virkemiddel for en langsiktig bekjempelse av fedme. Hele studien kan lastes ned her

 

Spis fisk og bli frisk er det et ordtak som heter. Det er kanskje ikke så langt fra sanneheten. Vi oppfordrer alle til å kose seg med deilige fiskemåltider. Fisk er perfekt på grillen. Hvis du ønsker ytterligere tilskudd av fiskeprotein, er du velkommen til å prøve Hydroprot.


Abonnementsbetingelser
Hva kan jeg forvente etter å ha bestilt?
- Vi har i første omgang et begrenset opplag av HydroProt, og ønsker å knytte til oss kunder som vil bli hos oss lenge. For å oppnå dette har vi et introduksjonstilbud hvor du får 30 dagers forbruk til halv pris: 125 kroner. Du kan når som helst avslutte abonnementet innen endringsfristen (16 dager etter fakturadato på prøvepakken, den er satt slik at vi får beskjed tidsnok til å hindre ny utsendelse) Ønsker du å fortsette får du tilsendt 2 nye bokser hver andre måned til en stykkpris på 250,- Marine Vital AS dekker alle utgifter med utsending av varene. Det er kun 1 prøvepakke per person. Ved ny bestilling etter tilsendt prøvepakke, kommer en standard abonnementspakke med 2 måneders forbruk.


HydroProt endelig lansert i Norge!

Jeg ønsker å prøve abonnement på HydroProt. Vennligst send meg 30 dagers forbruk av HydroProt til halv pris. Jeg betaler kun kr. 125,- Porto og eksp.kostnader er inkludert. Jeg er ikke forpliktet til fremtidig kjøp, men forplikter meg til å si opp abonnementet innen endringsfristen hvis jeg ikke ønsker å få tilsendt mer. Tilbudet gjelder kun nye abonnenter, myndige personer (minst 18 år) og en gang pr. person.

JA TAKK, SEND MIN PRØVEPAKKE NÅ! >>>

 


NÆRINGSINNHOLD: Innhold per dagsdose (4 tabletter): Lakseproteinhdrolysat 3000 mg


INGREDIENSER: Lakseproteinhydrolysat, tabletthjelpestoff (mikrokrystallinsk cellulose, natrium croscarmellose, magesiumsalt av fettsyrer, talk, silisiumdioksyd, stearingsyre)

Anbefalt daglig dosering er 4 tabletter

En boks Hydroprot inneholder 120 tabletter og er nok til 30 dager etter anbefalt dosering.

Kosttilskudd skal ikke erstatte et variert kosthold. Marine Vital anbefaler alle fysisk aktivitet, samt et sunt og variert kosthold. Produktet bør oppbevares svalt eller i romtemperatur, beskyttet mot sollys. Produktet oppbevares utilgjengelig for barn. Ved allergi eller usikkerhet om bruk av produkt, kontakt lege for mer informasjon.

Har du spørsmål om Hydroprot, eller ditt abonnement – Send en e-post til post@marinevital.no eller ring 85416148 hverdager mellom 09:30-15:30